Sinterklaas

Van begin november tot midden december zit DreamTeam-Animaties in de Sinterklaassfeer. Wij staan dan ook graag gekend als de Sinterklaasspecialist. Bij ons geen saai ‘handjes schudden’ of in stilte kijken naar de Sint. Onze kinderanimatie bevat volledig interactieve shows met inbreng van de kinderen, licht, geluid en zelfs videoboodschappen. Tweetalig publiek of bijzonder veel kindjes? Geen probleem, dan zet Zwarte Piet zijn hoofdtelefoon op en zwepen onze dansinstructrices het publiek op met een Pietendisco.

Naast shows en kinderanimatie verwelkomen we de Sint tijdens intredes en in winkelcentra, rijden we met koetsen door de straten van de steden en zwaaien we hem toe op boten. We werken enkel samen met professionele Sinterklaasteams. Je zal ons team dus nooit op een kostuumfout of verspreking kunnen betrappen! Door onze professionaliteit in kinderanimatie en een moderne kijk op de Sint, creëerden we al een lach op duizenden kindergezichtjes.

Wenst u ook een kijkje te nemen in ons aanbod, dan kan u hier terecht.

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_button title=”Contacteer ons” target=”_self” color=”btn-danger” icon=”wpb_mail” size=”wpb_regularsize” href=”mailto:info@kinderanimatie.be?Subject=Sinterklaas”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_button title=”Brochure 2016″ target=”_blank” color=”btn-danger” icon=”wpb_document_pdf” size=”wpb_regularsize” href=”http://www.kinderanimatie.be/wp-content/uploads/2016/01/Sinterklaasoverzicht-2016v1_web.pdf”][/vc_column][/vc_row]

Aanbod

[vc_text_separator title=”Shows en disco” title_align=”separator_align_center”]

Kleine bedrijven, groepen, verenigingen (max 50 kinderen)

Show of disco (2 x 30 min)
vanaf € 485 (excl btw, excl vervoer)

Middelgrote bedrijven (max 200 kinderen)

Show of disco (2 x 45 min)
vanaf € 785 (excl btw, excl vervoer)

Grote bedrijven (meer dan 200 kinderen)

Show met videoboodschappen (2 x 30 min)
vanaf € 1350 (excl btw, excl vervoer)

[vc_text_separator title=”Voorbeeldpakket” title_align=”separator_align_center” el_class=”smallseparator”]Sintnamiddag voor een middelgroot bedrijf (150 kinderen)

Concept
  • show ‘De Pietenacademie’ 2 x 30 min (interactieve show met videoboodschappen)
  • sintteam deelt cadeautjes uit (2 uur)
  • extra sinttroon + podium
Duur animatie
  • 2 x 30 min show (+ pauze in het midden)
  • 2 x 60 min Sintteam (onze animatoren kunnen evt helpen bij afroepen kinderen)

€ 1725 € 1650 (excl btw, excl vervoer)

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_button title=”Boek nu!” target=”_self” color=”btn-danger” icon=”wpb_mail” size=”wpb_regularsize” href=”mailto:info@kinderanimatie.be?Subject=Sinterklaas”][/vc_column][/vc_row]

[vc_text_separator title=”Intredes en maatwerk” title_align=”separator_align_center”]

Wilt u ook een grootse aankomst van Sinterklaas en op maat gemaakte kinderanimatie? Geen probleem! We verzorgden al de aankomst van de Sint in meerdere grote steden en winkelcentra, zoals in de stad Vilvoorde, op de Meir in Antwerpen, in het Grand Bazar Shopping Center en de Stadsfeestzaal. Ook grote shows en maatwerk vormen voor ons team geen probleem. Een Sint in Sprookjesland, een Zwarte Pietenparcours in het Waasland Shopping Center, het kan allemaal.

Ook decor bestellen kan bij ons: mooie achtergronden, pakjes in alle maten en vormen, decoratie, een Sint-aftelklok en natuurlijk mooi afgewerkte tronen.

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_button title=”Klik hier voor een offerte op maat of extra informatie” target=”_self” color=”btn-danger” icon=”wpb_mail” size=”wpb_regularsize” href=”mailto:info@kinderanimatie.be?Subject=Sinterklaas”][/vc_column][/vc_row]