Onze klanten

Reacties van onze klanten

Sinterklaasfeest Omega Pharma

Zoals vorig jaar werd het Sinterklaasfeest van Omega Pharma Belgium door DreamTeam-Animaties verzorgd. Ook dit jaar werden de verwachtingen absoluut ingelost. Het is duidelijk dat DreamTeam-Animaties het kind centraal zet & dit wordt sterk geapprecieerd. Zowel van onze personeelsleden als de kinderen niets dan lovende reacties ontvangen. De kinderen konden zich uitleven op de diverse speelstanden & voor iedere leeftijd was er wel iets aanwezig. Een echt topfeest met fantastische animatoren! Een absolute aanrader!
Sarah Christiaens - Sales Administrator Omega Pharma

Alles Kids! 2013

De samenwerking was fijn en de organisatie was helemaal in orde. Het was geslaagd! Ook de service die jullie bieden met gemaakte foto’s is heel handig want zelf heb je weinig tijd om rond te lopen op zo’n moment. Zo hebben we alsnog mooie foto’s voor ons archief/sociale media/… .
Marloes Tinel - Medewerker jeugddienst stad Roeselare

Kids Total Eventing

Alle reacties waren ronduit positief. We hebben pluimen gekregen die we ook aan jullie doorgeven. Door de kleine groep kinderen was de ‘workload’ redelijk laag, niettemin bleef je team volharden in goesting en spontaniteit. De kindjes, en daardoor ook de klant, hebben er van genoten. Dank, van harte. Tot een volgende keer maar weer :)!
Ferre Gregoire - zaakvoerder Midnight Coffee

Lancering Max Steel

Het was fijn samenwerken met de geöliede machine DreamTeam-Animaties. Zowel op gebied van conceptfase, uitvoering en opvolging wordt er aan alle details gedacht. Deze details maken immers het verschil op het uiteindelijke event. Voor de lancering van Max Steel van Mattel werkten we op maat samen om er een fantastische superheldendag van te maken voor de allerkleinsten. Een stoer avonturenparcours op maat van onze doelgroep waarbij we de Max Steel boodschap perfect konden overbrengen.
Koenraad Parrein - Zaakvoerder Day One MPM

Paaseierenraap Drogenbos

Ik wou nog even laten weten dat wij enorm tevreden zijn over de prestaties van je collega’s tijdens de paaseierenraap. Ze waren zeer goed voorbereid en alles was goed georganiseerd. Dankzij het juiste aantal animators hebben mijn collega en ikzelf tijd gehad om foto’s te maken van het evenement en waren we bereikbaar en aanspreekbaar voor de inwoners, wat zij ook heel belangrijk vinden. Ze waren goed op tijd en zeer flexibel ingesteld wat betreft het weer en de beschikbare accommodatie. Ikzelf heb veel bij de paashaas gestaan en zijn enthousiasme en vriendelijkheid verwarmde ieder kinderhart. Het kan niet altijd gemakkelijk zijn om alles in twee talen aan te bieden en uit te leggen maar je team slaagde er wel in. Dank je wel voor de goede samenwerking!
Priscilla Loos - Medewerker gemeente Drogenbos

Sintevenement Mercedes-Benz

Ik en An willen jou en je hele team graag bedanken! Zoals ieder jaar is alles tot in de puntjes geregeld. Jullie zijn super professioneel en ieder jaar opnieuw werken we graag terug samen met “de Animatiespecialist”! Thanks voor alles en graag tot volgend jaar!
Céline Monbrun - Medewerker Mercedes-Benz Belgium

Rapunzelspel Make A Wish

Het was in één woord SUPER! Het heeft ons deugd gedaan om al die prinsjes en prinsesjes (letterlijk dan) te zien dansen, enthousiast meedoen met het rapunzel-spel, gretig te zien knutselen, te zien stralen in een geschminkt gezichtje… En dat allemaal omdat het DreamTeam-Animaties team zo hartstochtelijk mee deed! Een grote dank jullie wel hiervoor!
Indara Robyns - Vrijwilliger Make A Wish

Lancering nieuw model Geberit

Véronique en ikzelf wilden je nogmaals van ganser harte bedanken voor de geweldige samenwerking! Niet alleen zijn jullie een super sympathiek team, jullie zijn ook super efficiënt en echt professioneel. Tot de volgende keer en beloofd, dan beginnen we er samen wat vroeger aan…
Ann Ramaekers - Director O'Sérieux

Op bezoek bij de Sint in Stadsfeestzaal Antwerpen

Lange rijen kindjes en hun ouders gingen met lachende gezichten naar huis na een bezoekje aan Sinterklaas. De zwarte pieten zorgden voor entertainment tijdens het wachten en brachten ook wat lekkers naar onze handelaars! Een vlekkeloos verloop met een heel groot succes!
Britt Vervliet - Marketing Manager Stadsfeestzaal

Luiermodeshow Kruidvat

Prima organisatie, prima team, snel contact, strakke prijs, licht & geluid dik in orde, evenals het podium. Dus geen opmerkingen daar. Graag tot een volgend event!
Annelore Marynissen - Medewerker O'Sérieux

Kids Total Eventing Manus

Bedankt voor de mooie foto’s en de perfect georganiseerde dag. Zowel de kinderen als de volwassenen hebben met volle teugen genoten van de animatie!!!
Johan Van Dooren - Verantwoordelijke Organisatie & Ontwikkeling Manus